Säsongens bästa vinterjackor

Vilken vinterjacka vill du ha? Här hittar du de senaste trenderna. Hösten är över oss och kylan är hotande nära. Det är dags att investera i något varmt – och snyggt! Lyckligtvis finns det gott om varmt fodrade och snygga jackor särskilt anpassade för den kallare perioden av året. Tre av de största trenderna inom mode vad gäller vinterjackor är: Midjejacka, päls- och dunjackor.

Midjejackor
Om du gillar klassisk look, kan du använda dig av möjligheten att skapa en trevlig, definierad midja. Välj till exempel en jacka med ett bälte för att se ut som en stilig filmstjärna, a la 1940-talet. Du kan också markera midjan mer genom att välj en kappa med breda axlar. Jackor från Louis Vuitton är ett utmärkt val för den som önskar en väldefinierad midja.

Jackor i päls
En pälsjacka hjälper dig hålla värmen och är mycket behaglig att bära. Dessutom är jackor tillverkade av päls otroligt snygga och klädsamma.

Dunjacka
Den förmodligen hetaste trenden 2011/2012 vad gäller vinterjackor är dunjackan. Jackor stoppade med dun kallas dunjackor. Fördelarna med dunjacka är att den är mycket varm, bekväm och kostar i regel förhållandevis lite jämfört med andra ytterplagg så som långrocken. Ett mycket populärt märke på dunjackor är det franska varumärket Moncler men självfallet även andra märken som Canada Goose och Woolrich.

Etiketter:

Om faktainfo