Två av våra vanligaste kosmetiska behandlingar

Denna här artikeln behandlar två av våra vanligaste kosmetiska behandlingar. Estetiska och kosmetiska behandlingar öppnar upp för nästintill oändliga möjligheter vad gäller skönhetsbehandlingar. Många är det som ständigt går runt och är frustrerade över olika delar av sin kropp och sitt utseende. De har rätt att känna till att kosmetiska behandlingar såsom bröstförstoring och penisförstoring faktiskt fungerar och gör skillnad. Det finns effektiva insatser att sätta in som verkligen kan bistå i att dramatiskt förändra en människas liv i rätt riktning.

Olika typer av bröstförstoring

Traditionell bröstförstoring i form av kirurgiska ingrepp samt brukande av implantat, har under den senaste tiden kritiserat hårt av såväl patienter, media och expertis. PIP-implantat har visat sig vara en riskfaktor och allt fler väljer nu att plocka ur de silikonfyllda implantaten. Också själva det kirurgiska ingreppet i sig innebär alltid en risk för patienten.
Trots den senaste tidens kalabalik och den risk som operationer av bröst medför, skall de i ärlighetens namn sägas ytterst få av de individer som väljer att genomgå någon form av bröstförstoring far illa fysiskt.

Många kvinnor önskar större bröst och det är en av de vanligaste kosmetiska behandlingarna i Västeuropa. Vid bröstförstoring förstoras bysten efter patientens önskemål samt utifrån medicinska överväganden. Behandlingen är individuellt anpassad och bör endast utföras vid legitimerade och auktoriserade kliniker.

Det finns även olika typer av krämer och salvor som sägs kunna stimulera bröstförstoring naturligt utan kirurgi. Några dokumenterat och vetenskapliga bevis för att denna typ av förstoringsmetoder verkligen fungerar existerar emellertid inte.

Penisförstoring

En av de mest intima och personliga kosmetiska behandlingar som görs finner vi i penisförstoring. Ett mikroskopiskt manligt könsorgan ger ofta upphov till dålig självkänsla och för denna kategori och många andra män, är en större penis en dröm som man åtrår. En penis storlek kan verkligen omdana en persons självkänsla och känsloliv. Behandlingen är förknippad med noggranna förberedelser och konsultationer, vilket i sin tur leder till ett smärtfritt förfarande med minimala komplikationer som ett direkt resultat.

Om faktainfo